Фото: соцмережі

Ізраїльські військові на кордоні з Єгиптом вступили у перестрілку з наркоконтрабандистами: що відомо

У понеділок ввечері, 15 січня, на кордоні з Єгиптом сталася перестрілка між контрабандистами та ізраїльськими військовими. Внаслідок інциденту є поранені з обох сторін.

Про це повідомляє The Times of Israel. За даними джерела, йдеться про спробу контрабанди наркотиків з Єгипту до Ізраїлю.

Громадська телерадіокомпанія Kan зазначає, що десятки контрабандистів, деякі з яких були озброєні, намагалися перевезти наркотики через кордон та вступили в перестрілку з ізраїльськими військовослужбовцями.

Результати перестрілки

У ЦАХАЛ розповіли, що контрабандистів було близько 20 — кількох з них було поранено. Своєю чергою єгипетський телеканал Al Qahera News з посиланням на джерела в органах безпеки зазначив, що шість наркоконтрабандистів були заарештовані на південь від пункту пропуску на ізраїльському кордоні.

За попередніми даними, які оприлюднили в ЦАХАЛ, легке поранення отримала й одна військовослужбовиця Армії оборони Ізраїлю. Вона була евакуйована до лікарні для отримання медичної допомоги, а її сім'ю проінформували щодо перестрілки.

The Times of Israel наголошує, що інциденти з контрабандою наркотиків на єгипетському кордоні трапляються часто. Також така діяльність нерідко супроводжується стріляниною з боку контрабандистів по ізраїльських силах.

Нагадаємо, військове керівництво Ізраїлю вивело 36 дивізію з Сектору Гази. Таке рішення було прийняте у зв'язку з перегрупуванням та додатковими тренуваннями особового складу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 16.01.2024 07:01