Фото: соцмережа X міністерства оборони Ізраїлю

Ізраїльські військові знайшли на базі терористів ХАМАС книгу Гітлера Mein Kampf (фото)

Сили ЦАХАЛу виявили примірник сумнозвісної книги Адольфа Гітлера "Mein Kampf" у спальні дитини, яка використовувалася як база терористів ХАМАС у Газі. Вона була перекладена арабською мовою.

Про це повідомляє міністерство оборони Ізраїлю у соцмережі X. Зазначається, що книгу виявили серед особистих речей одного з терористів, з анотаціями та акцентами.

"ХАМАС підтримує ідеологію Гітлера, відповідального за знищення єврейського народу", — йдеться у повідомленні ізраїльського міноборони.

Скріншот з соцмережі X міністерства оборони Ізраїлю

Нагадаємо, за офіційними підрахунками, близько трьох чвертей із 10 515 людей, убитих у Газі з початку конфлікту, є дітьми, жінками та людьми похилого віку. Скільки учасників бойових дій входить до цієї загальної кількості, невідомо.

Раніше в ізраїльській армії сьогодні повідомили, що терористи ХАМАСу "втратили контроль" над північною частиною Сектора Гази. Мешканці регіону дедалі частіше прямують на південь анклаву. Зокрема, вже 50 тисяч людей покинули район Гази.

Своєю чергою прес-секретар ЦАХАЛу контр-адмірал Даніель Хагарі заявив, що Ізраїль має намір посилити свої наземні операції в Секторі Гази. ХАМАС вже втратив контроль над північною частиною міста.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 12.11.2023 18:42