Фото ілюстративне з соцмереж

"Київстар" відновив домашній інтернет та голосовий зв'язок

Понад 90% базових станцій мобільного зв'язку оператора "Київстар" на підконтрольній Україні території знаходяться у працездатному стані. Зокрема, Івано-Франківська область стала першим регіоном, де було відновлено мобільний інтернет.

Про це повідомила прес-служба компанії у Facebook. Станом на зараз:

  • понад 90% базових станцій мобільного зв'язку на підконтрольній Україні території працюють;
  • абонентам доступний голосовий зв'язок;
  • послуга "Домашній Інтернет" активна;
  • розпочато відновлення послуг мобільної передачі даних.

У компані зазначили, що для того, щоб уникнути перевантаження мережі, фахівці поступово відновлюють інші послуги та стабілізують роботу.

"Тому в деяких населених пунктах все ще виникають короткочасні складнощі із якістю зв'язку, але наші спеціалісти оперативно їх усувають", — пояснили в прес-службі.

В "Київстарі" нагадали, що якщо SIM-картка не реєструється в мережі, потрібно перезавантажити телефон або увімкнути та вимкнути "авіарежим".

Нагадаємо, 12 грудня у роботі одного з найбільших українських операторів мобільного зв'язку "Київстар" стався масштабний збій через частково зруйновану ІТ-інфраструктуру. Для з'ясування обставин та наслідків протиправних дій втручання у діяльність мережі "Київстар" залучили представників правоохоронних органів та спеціальних державних служб.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.12.2023 21:07