Фото: скриншот із відео

Кількість постраждалих у Запоріжжі знову збільшилася (відео)

У середу, 22 березня, російські терористи поцілили ракетами по житлових будинках у Запоріжжі. Станом на 17:00 відомо, що постраждали 32 особи.

Про це повідомили в ДСНС України.

До лікарень госпіталізували 27 осіб, з них троє дітей. П'яти людям надали допомогу на місці. Одна особа, яка перебувала у важному стані, загинула. 

"Силами підрозділів ДСНС вдалося врятувати шість громадян і одного пса. Наразі тривають аварійно-рятувальні роботи", — повідомили в ДСНС.

Ракетний удар по Запоріжжю

22 березня близько 12:00 окупанти випустили по Запоріжжю шість ракет. Одна із них поцілила між двома багатоповерхівками, в яких частково зруйновані квартири, балкони, пошкоджено дахи та вибито вікна. Також вибуховою хвилею та уламками пошкоджено інші розташовані поруч житлові будинки, автівки та інші об’єкти цивільної інфраструктури міста. За попередньою інформацією російські окупанти вдарили з реактивної артилерії, можливо, "Торнадо С".

Мешканець одного із будинків Станіслав Стойко на момент прильоту перебував у своїй квартирі. Йому вдалося зняти перші секунди після вибуху. 

Володимир Зеленський вже відреагував на кривавий обстріл рашистів. Глава держави також виклав відео, на якому видно влучання російської ракети по багатоповерхівці.

Правоохоронці вже розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.03.2023 17:50