Фото: ДСНС України

Кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки у Львові зросла: рятувальники опублікували фото наслідків

У Львові збільшилася кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки по місту 29 грудня. Відомо про 24 травмованих та одного загиблого. 

Про це повідомляє прес-центр Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

"Львів пережив масову ворожу атаку, яка призвела до смерті однієї людини, а також численних постраждалих", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що станом на 13:00 внаслідок ворожої атаки травмовано 24 людини. Один чоловік 1979 року народження загинув.

"Працівниками ДСНС із пошкодженого будинку врятовано п'ятеро людей. До ліквідації наслідків ворожого обстрілу залучалось 60 рятувальників та дев'ять одиниць спецтехніки", — додали в прес-центрі.

Зазначається, що вибуховою хвилею пошкоджено будинки та автомобілі.

Нагадаємо, раніше мер Львова Андрій Садовий показав відео наслідків прильоту. За його словами, через ракетний удар у місті пошкоджено три школи та дитячий садок.

Додамо, 29 грудня під час масованої атаки на Україну російські терористи випустили близько 110 ракет різних типів. За словами президента України Володимира Зеленського, "сьогодні Росія била майже всім, що має у своєму арсеналі: "Кинджали", С-300, крилаті ракети, БПЛА. Стратегічні бомбардувальники запускали Х-101/Х-505".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.12.2023 14:16