Фото: Telegram-канал Андрія Садового

Внаслідок ракетного обстрілу Львова є загиблий і восьмеро постраждалих: відео наслідків атаки

Зранку 29 грудня рашисти знову масовано атакували Львів. Внаслідок обстрілу загинула одна людина, ще восьмеро людей поранені.

Про це повідомив очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький

За його словами, влучання було у житловий будинок на вулиці Хоткевича. На момент ракетної атаки люди перебували у своїх домівках.

"Усі — у стані середньої важкості... Більшість отримали поранення через осколки вікон, які вибило вибуховою хвилею", — йдеться у повідомленні.

Також внаслідок ворожої атаки одна людина загинула.

Водночас мер Львова Андрій Садовий показав наслідки прильоту. За його словами, через ракетний удар у місті пошкоджено три школи та дитячий садок.

Нагадаємо, раніше міський голова Львова Андрій Садовий повідомляв, що вночі Львівщину атакували понад 10 "шахедів". Унаслідок влучання в обласному центрі виникла пожежа на об’єкті критичної інфраструктури. У Львові зафіксували два прильоти.

До того ж у Дніпрі вранці 29 грудня під час повітряної тривоги пролунала серія вибухів. Є постраждалі та загиблі місцеві мешканці. Також зафіксовано влучання у пологовий будинок. Одна секція будівлі медзакладу повністю згоріла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.12.2023 10:01