Фото: "Судовий репортер"

Киянин "замінував" суд, бо не встигав на засідання: його покарали

У Києві покарали чоловіка, який повідомив про замінування Дніпровського райсуду. Він вчинив злочин, бо не встигав на судове засідання.

Про це повідомляє "Судовий репортер".

15 березня 2021 року неодноразово судимий чоловік зрозумів, що не встигає на судове засідання у Дніпровський райсуд Києва. Це могло б негативно позначитися на запобіжному заході. Тому він вирішив "зірвати" судове засідання.

Зловмисник купив сім-карту, щоб приховати свій справжній номер телефона. Будівлю суду перевірили спеціалісти із використанням службового собаки, однак підозрілих та вибухонебезпечних предметів не знайшли.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю, щиро розкаявся, раніше він активно сприяв розкриттю справи. За такі дії йому присудили три роки позбавлення волі.

Однак влітку 2022 року цей чоловік також попався на крадіжці телефонних кабелів. Його на гарячому застукали охоронці. Затриманий деякий час приховував свої персональні дані, називаючись іншою особою. За крадіжку в умовах воєнного стану суд призначив шість років позбавлення волі. За сукупністю злочинів суд визначив остаточний строк тюремного покарання — шість років.

Нагадаємо, на Хмельниччині чоловік отримав три роки обмеження волі. Він передав в'язню наркотики у налиснику.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Суспільство, 16.04.2023 17:20