Віктор Орбан і Володимир Зеленський. Джерело: 444.hu

Коли погляд говорить більше, ніж слова: як Зеленський зустрічався з Орбаном у Ґранаді (фото)

Президент України Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан зустрілися на полях саміту в іспанській Гранаді 5 жовтня. Вони потиснули один одному руки.

Угорське видання 444.hu звернуло увагу на цікавий погляд угорського очільника уряду. До речі, на офіційній сторінці прем'єр-міністра Угорщини у Facebook опублікували фотогалерею з Орбаном на саміті Європейської політичної спільноти, і там теж є моменти зустрічі з Володимиром Зеленським.

Однак місцеві журналісти поширили більше кадрів, на яких зафіксували емоції угорського чиновника під час зустрічі з українським лідером. Згідно зі знімками, вони потиснули один одному руки й обмінялися кількома словами.

"Прем'єр обмінявся кількома словами з українським президентом на зустрічі Європейського політичної спільноти в Ґранаді", — передали угорські журналісти з місця подій.

На деяких фотографіях можна побачити, що Орбан і Зеленський з усмішками привітали один одного, потиснувши руки. Проте є й такі світлини, де проявилися не дуже позитивні емоції Орбана та Зеленського.

Нагадаємо, 5 жовтня президент Володимир Зеленський повідомив головний результат зустрічей у межах саміту Європейської політичної спільноти в іспанській Ґранаді. Очільник держави наголосив, що є важливі домовленості щодо посилення спроможностей системи протиповітряної оборони України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 06.10.2023 13:17