Фото: vechirniy.kyiv

Коли повинні завершуватись усі розважальні заходи на Київщині: ОВА оприлюднила час

На Київщині всі розважальні заходи мають закінчуватись не пізніше 21:00. На засіданні оперативного штабу КОВА ухвалили рішення про часові обмеження. 

Про це повідомила Київська обласна військова адміністрація.

Зазначається, що комендантська година продовжує діяти з 00:00 до 05:00. Тому на цей період усі розважальні заклади без винятку повинні припиняти свою роботу.

"За порушення комендантської години законом передбачена відповідальність. Обмеження не були скасовані й триватимуть до завершення дії правового режиму воєнного стану", — йдеться у повідомленні.

В адміністрації наголосили, що перевірки щодо дотримання норм у регіоні будуть проводитися регулярно із залученням працівників поліції.

Нагадаємо, у Києві повідомили про підозру начальнику Управління будівництва, архітектури та землекористування Святошинської РДА та підряднику. Вони розтратили 800 тисяч гривень бюджетних коштів, які виділяли на капітальний ремонт укриття.

Раніше правоохоронці повідомили про підозру керівнику підрядної організації, який заволодів бюджетними коштами під час ремонту укриттів у школах Києва. На оборудках він заробив понад мільйон гривень.

Додамо, у Києві планують оснастити близько трьох тисяч укриттів автоматизованою системою відкриття. Це потрібно для того, аби доступ до бомбосховищ під час повітряної тривоги був гарантованим.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 09.06.2023 16:18