Фото: Вікіпедія

Коли відкриють Гаванський міст у Києві: Кличко зробив заяву

У Києві до вечора 31 травня відкриють проїзд Гаванським мостом. Його закрили після падіння уламків ракети в понеділок, 29 травня.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Відзначимо, вдень 29 травня російські терористи атакували територію України в надії, що українські сили ППО ще не відновилися після нічних обстрілів. Окупанти запускали ракети із дуже короткої дистанції. Відомо, що загалом було випущено 11 ракет: "Іскандер-М" та "Іскандер-К" з північного напрямку. Силами та засобами протиповітряної оборони усі цілі знищено.

"Дорожні служби вже завершили асфальтування пошкодженої частини покриття дороги та мереж освітлення, які теж були частково пошкоджені. Зараз новий асфальт відстоюється і за кілька годин проїзд Гаванським мостом буде відкритий", — поінформував Кличко.

Нагадаємо, після ракетної атаки 29 травня в Києві виявили шість уламків ракет. Так, залишки повітряних цілей знайшли в Оболонському районі впали поблизу АЗС, на зелену зону та на дорожнє покриття. У Деснянському районі уламки впали на території одного з парків, а в Дніпровському — на проїжджу частину.

За даними мера міста Віталія Кличка, унаслідок роботи ППО сталося падіння уламків на проїжджу частину і в Подільському районі. Медики госпіталізували одного пораненого. На місці події сталося загоряння на даху двоповерхової будівлі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 31.05.2023 16:20