Кирило Буданов. Джерело: Офіс президента

Коли ЗСУ можуть знищити Кримський міст: прогноз Буданова

Підготовка українськими захисниками операції зі знищення Кримського мосту триває. Сили оборони можуть ліквідувати його вже цього року. 

Про це в ефірі телемарафону розповів глава Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

"Всі працюють і над дальніми ударами, і над знищенням Керченського мосту. Це все потребує, скажімо так, комплексного рішення. Робота йде", — сказав Буданов.

Очільник ГУР також відповів на питання, чи буде зруйнований Кримський міст в найближчі кілька місяців або до кінця року. Буданов сказав, що шанси є.

"Я б теж хотів цього. Якщо так на найближчий час подивитися, то шанси є", — резюмував Буданов.

Раніше представник Головного управління розвідки Міноборони Євген Єрін заявив, що морські дрони Magura для знищення Керченського мосту будуть використані в комплексі з іншими типами озброєння.

Нагадаємо, 24 червня аналітики ISW повідомляли, що окупаційні війська цілеспрямовано розміщують військові об’єкти поблизу цивільних районів у тимчасово окупованому Криму. Головна мета — стримати українські удари.

Також в ISW повідомляли, що Керченський міст, який з'єднує окупований Крим та Росію, є важливим для окупантів. У випадку, якщо Збройні сили України зруйнують цей об'єкт, здатність росіян підтримувати окупацію півострова знизиться.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.08.2024 23:16