Артем Мілевський (ліворуч). Фото зі соцмереж

Колишній футболіст збірної України та "Динамо" Мілевський потрапив у лікарню: він у важкому стані

Один із найкращих представників українського футболу в минулому Артем Мілевський зараз перебуває в лікарні.

Про це повідомив, один із його друзів, колишній півзахисник Олександр Алієв. Він розповів про те, що його колишнього партнера по команді Артема Мілевського госпіталізували.

"Усім привіт. Хочу прояснити ситуацію щодо Тьоми Мілевського. Слава Богу, вдалося його покласти до лікарні. Він уже протягом п’яти днів там. Стан, звісно, дуже важкий. Але нічого, лікарі борються", — зазначив Алієв.

Футболіст висловив велику подяку київському "Динамо" та президенту клубу Ігорю Суркісу, який узяв витрати на себе.

"Яка буде ситуація — я вам повідомлятиму. Я до нього їжджу та відвідую його у лікарні постійно", — сказав Алієв.

Про те, що Артем Мілевський після завершення кар’єри футболіста "звернув не туди", у футбольному середовищі говорять уже давно. До того ж його знайомі стверджують, що на колишнього вправного форварда дуже вплинула війна в Україні та непорозуміння з родичами, які мешкають у рідному Мінську. Під впливом обставин у нього загострилася депресія.

Через, імовірно, проблеми з алкоголем Мілевський дуже змінився зовні, особливо це помітно на його опухлому обличчі. Вболівальники неодноразово закликали друзів Артема рятувати його, однак, за їх словами, сам колишній футболіст відмовлявся від допомоги. Аж тепер обставини змусили його все ж вдатися до лікування.

Нагадаємо, у червні футбольний клуб "Динамо" анонсував повернення в команду півзахисника Андрія Ярмоленка. 33-річний зірковий український футболіст залишив клуб "Аль-Айн" з Обєднаних Арабських Еміратів і повернувся додому. За рік виступів у клубі з ОАЕ вінгер узяв участь у 33 матчах, забив 11 голів та зробив шість результативних передач.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 25.09.2023 17:11