Віктор Ніколюк. Джерело: Facebook

Командувач підготовкою Сухопутних військ ЗСУ пішов у відставку

Генерал-майор Віктор Ніколюк заявив, що йде у відставку з посади командувача підготовкою Сухопутних військ Збройних сил України. Він побажав своєму наступнику нарощувати потенціал.

Про це Віктор Ніколюк написав у Facebook.

"Нові виклики, нові випробування, нові перемоги. Нинішній час вимагає з кожного українця, а особливо військового, докладати максимум і більше зусиль для перемоги над російським ворогом", — зазначив він.

Ніколюк додав, що все це планує зробити, очоливши одне зі зʼєднань і один із напрямків фронту.

"Складаю з себе повноваження командувача Командування підготовки Сухопутних військ ЗСУ та бажаю своєму наступнику продовжувати нарощувати той потенціал, який ми спільно напрацювали за рік. Вдячний всім за плідну співпрацю і маю впевненість про її продовження в нових умовах. Разом до перемоги! Маю честь!" — підсумував він у своєму дописі

Віктор Ніколюк був командувачем оперативного командування "Північ", після чого новим командувачем напряму став бригадний генерал Дмитро Красильников. 13 березня минулого року генерал-майор став командувачем підготовки Сухопутних військ.

Нагадаємо, що 27 лютого президент Володимир Зеленський призначив нового командувача Сил логістики Збройних сил України. Ним став Володимир Карпенко.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.03.2024 11:46