Фото: Офіс президента

"Консультуюся лише із собою": Байден зробив важливу заяву щодо подальшої участі у виборах

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив, що не має наміру відмовлятися від участі у виборах 2024 року, навіть попри численні заклики зійти з дистанції у цих перегонах.

Таку заяву американський лідер зробив в інтерв’ю NBC News.

"Я старий. Але я лише на три роки старший за Трампа, це по-перше. А по-друге, моя гострота розуму до біса хороша. За три з половиною роки я зробив більше, ніж будь-який президент за довгий-довгий час. Тож я готовий, щоб (виборці – ред.) мене судили на цей предмет. Я розумію… Я розумію, чому люди кажуть: "Боже, йому 81 рік. Ого! Яким він буде, коли йому буде 83 чи 84 роки?" Це слушне питання", — сказав Байден.

Водночас журналісти поцікавилися, із ким американський лідер консультується щодо своїх виборчих перегонів. На що Байден відповів, що його головним радником є він сам.

"Зі мною. Я роблю це вже давно", — наголосив Байден.

До того ж, як наголосив американський лідер, він впевнений, що переможе свого головного опонента Дональда Трампа.

"Послухайте, ми знали, що це буде запекла боротьба з того моменту, як він оголосив про свою участь у виборах. Дані опитувань показують багато різних речей, але між нами немає великого розриву. Це по суті перегони з рівними шансами на перемогу", — додав Байден.

Нагадаємо, раніше Джо Байден зробив низку заяв щодо замаху на кандидата в очільники держави Дональда Трампа. Крім того, він дав доручення, які стосуються посилення заходів безпеки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 16.07.2024 08:22