Фото: Офіс президента

"Кожна додаткова система ППО важлива": Зеленський відреагував на нічний обстріл Києва

Президент України Володимир Зеленський заявив, що після нічого ракетного обстрілу Києва країна-агресорка вкотре підтвердила своє ганебне звання терориста. 

Про це Зеленський написав у своєму Telegram-каналі.

"Сьогодні вночі було 10 балістичних ракет. Усі збито! Дякую нашим Повітряним силам і партнерам. Усім постраждалим надається допомога. Я дякую службам, які рятують, допомагають та ліквідовують наслідки", — зазначив президент.

Очільник держави зазначив, що Україна працюватиме і далі для нарощення потужностей для захисту та прискорення постачань. За словами президента, вже є нові домовленості.

"Кожна додаткова система ППО важлива. Кожна партія ракет для систем ППО важлива. Це важливо для людей, важливо для міст і важливо для України. Бо це рятує життя! А Росія вкотре підтвердила своє звання ганебної країни, що випускає ракети вночі, бʼючи по житлових кварталах, дитячих садочках та енергетичних обʼєктах узимку. Відповідь на все це буде. Обовʼязково!" — запевнив гарант.

Нагадаємо, вночі 13 грудня відбувся другий за останні два дні удар високошвидкісними ракетами по Києву. Через ворожу атаку понад 50 людей отримали поранення. Внаслідок роботи ППО по збиттю ракет відбулося падіння уламків в чотирьох районах міста.

За даними Повітряних сил, о 03:00 годині росіяни випустили 10 ракет по столиці України. Сили повітряної оборони стовідсотково відпрацювали по цілях. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.12.2023 10:59