Фото: поліція Києва

Кривава ДТП у Києві: автомобіль влетів у зупинку з людьми (фото)

У середу, 25 жовтня, в українській столиці сталася аварія. На вулиці Велика Васильківська у Києві водій легкового автомобіля не впорався з керуванням та наїхав на двох пішоходів, які стояли на зупинці громадського транспорту.

Про це повідомляє поліція Києва у Facebook.

"Попередньо встановлено, що 27-річний водій автомобіля "Тойота Авенсіс" рухаючись по проїжджій частині, не впорався з керуванням та виїхав на тротуар. У результаті здійснив наїзд на двох пішоходів, які стояли на зупинці громадського транспорту", — написали в поліції.

За попередніми даними, потерпілі отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості: наразі медики надають їм необхідну допомогу.

Фото: поліція Києва

Правоохоронці повідомили, що водій пройшов перевірку на стан сп’яніння за допомогою приладу "Драгер", результат якого показав, що чоловік був тверезий.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження щодо порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Наразі вирішується питання щодо повідомлення водієві про підозру. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у понеділок, 23 жовтня, у Києві на пішохідному переході водій збив дитину. Хлопчик переїжджав дорогу на самокаті.

Раніше у Києві правоохоронці затримали водія позашляховика. Він збив дитину та втік з місця ДТП втік.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 25.10.2023 13:27