Скріншот з відео

Кривавий удар по Харкову: стало відомо, якими ракетами вгатив по місту ворог (фото)

У середу, 20 березня російська армія здійснила атаку на Харків ракетами Х-59. Внаслідок ворожого удару загинуло п'ять українців.

Про це заявив глава Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков, повідомляє "Суспільне".

Посадовець заявив, що слідчі та представники прокуратури знайшли на місці ворожого удару уламки ракети. Після детального аналізу вони дійшли висновку, що це — ракета Х-59.

"Можу сказати, що за оперативними даними, в даному приміщені можуть ще залишатися до 10 цивільних осіб. Це всі працівники підприємства", — додав Фільчаков.

Уламки ракети, якою 20 березня окупанти обстріляли Харків

Скріншот з відео

Обстріл Харкова 20 березня: що відомо

У середу о 13:00 війська країни-агресорки завдали ударів по виробничому цеху одного з підприємств Харкова. Внаслідок ворожої атаки зруйновані виробничі будівлі та пошкоджена восьмиповерхівка. На площі дві тисячі квадратних метрів виникла пожежа.

Раніше начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов заявив, що під завалами зруйнованої будівлі може перебувати близько 10 людей.

Згодом мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що кількість жертв внаслідок російського обстрілу Харкова 20 березня збільшилася. Станом на 17:25 кількість загиблих в Харкові зросла до п'яти людей. Раніше повідомлялося про три жертви. На місці влучання досі триває рятувальна операція.

Нагадаємо, вночі 20 березня війська країни-агресорки атакували Дніпропетровську область. Внаслідок обстрілу постраждали п'ятеро людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.03.2024 19:45