Фото: Національна поліція

Кривдили та принижували дівчат: поліція провела обшуки в організаторів п'яних вечірок у Києві

Працівники Національної поліції провели обшуки в організаторів п'яних вечірок у Києві. Чоловіки кривдили та принижували дівчат

Про це повідомляє Нацполіція України.

У повідомленні йдеться, як тільки в Інтернет-мережі з’явилися фото та відео з вечірок, де молоді люди вживають алкоголь і кривдять та принижують дівчат, правоохоронці відразу розпочали відпрацювання. 

Зазначається, що на цей час правоохоронці уже встановили фігурантів та місця їхнього перебування. У рамках розпочатого кримінального провадження проводяться необхідні слідчі та розшукові заходи у столиці та ще одному регіоні держави. 

Зокрема оперативники карного розшуку та міграційної поліції разом зі слідчими за процесуального керівництва прокурорів проводять обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів.

У поліції наголошують, що детальніша інформація буде опублікована пізніше.

Що було раніше

Напередодні громадська діячка і режисерка Ярослава Кравченко повідомила, що у Києві група із 5-7 чоловіків двадцятирічного віку споюють дівчат, а тоді ґвалтують і знімають це на відео. Пізніше кадри насильства поширюють у соціальних мережах та закритих каналах Telegram.

За її словами, це 5-7 хлопців двадцятирічного віку з Івано-Франківська. Вони переїхали в Київ й влаштовують тут "вечірки". Називають всю ту забаву "Покажемо вам, які кругом шлюхи". Вона повідомила, що дівчат поки не ідентифіковано. Відповідно, жодних заяв від постраждалих нема.

Нагадаємо, керівницю податкової Києва викрили на багатомільйонних незаконних схемах збагачення. Про це стало відомо після проведення обшуків Державним бюро розслідувань керівництва київської податкової.

Суспільство, 01.02.2023 13:41