Фото: соцмережі

Зимові канікули тривають: куди піти з дитиною у Києві — топ-5 місць

До новорічних і різдвяних свят у Києві заплановано проведення різноманітних тематичних заходів. Програма охоплює період від 30 грудня 2023 року до 21 січня 2024 року.

TrueUA розповідає про святкові локації, які можна відвідати вже цього тижня.

У разі повітряної тривоги важливо негайно пройти до найближчого укриття. Ознайомитися із мапою сховищ можна за посиланням.

Санта на ВДНГ

Справжній Санта вже чекає на вас у Концерт-Холі ВДНГ (9 павільйон), обіцяючи новорічну атмосферу, сповнену сміхом та щирою дитячою радістю. Маленьких відвідувачів зустрічатимуть улюблені ельфи. Новинка сезону з'явлення Квуся, легендарного персонажу з улюбленого дитячого фільму "Мавка", який принесе лісову магію прямо до "Резиденції", додаючи чарівності цьогорічному святу. Придбати квитки можна тут.

 санта на вднг новий рік 2024

Фото: vdng.ua

Адреса: Київ, проспект Глушкова 1 (ВДНГ), павільйон 9.

Дата: локація працює до 7 січня.

Вартість квитка: загальна — 390 гривень.

Знижка для ЗСУ і учасників бойових дій — 30%, знижка 10% на квитки для груп від 10 осіб.

Вхід для дітей до п'яти років за одним квитком з одним із батьків безкоштовний.

Інтерактивна виставка "Зірка сходить"

У Червоній залі Центрального залізничного вокзалу Києва триває інтерактивна виставка "Зірка сходить". Вона розпочала роботу 23 грудня і триватиме до 21 січня. На виставці можна побачити історію українського Різдва, дізнатися про традиції та звичаї, послухати легендарні пісні. Окрім цього, гості матимуть можливість побачити унікальну скульптуру Святого Миколая XVIII століття і роботу "Поклоніння королів" у три метри заввишки, створену 1896 року для німецького імператора Вільгельма II. Придбати квитки можна тут.

зірка сходить вистава на вокзалі

Адреса: Центральний залізничний вокзал Києва, Червона зала очікування (2-й поверх), Вокзальна площа, 1

Дата: локація працює до 21 січня, без вихідних.

Вартість квитка: 150 гривень.

50% від продажу кожного квитка будуть спрямовані через офіційну фандрейзингову платформу UNITED24 на будівництво укриттів в українських школах. При оплаті карткою Visa сума благодійного внеску з кожного квитка буде збільшена на 50%.

Дітям до семи років, військовослужбовцям та їх родинам, дітям та дорослим з інвалідністю та їх супровідникам — вхід вільний.

Мавка Шоу

На ВДНГ можна відвідати Мавка Шоу. Це феєрична хореографічна вистава від творців шоу "Вартові Мрій" та Winterra, яка була створена за мотивами найкасовішого українського мультиплікаційного фільму "Мавка. Лісова пісня". 

Маленькі глядачі впізнають на сцені героїв мультфільму у нових образах. Серед них, окрім головних героїв — Мавки, Лукаша та Килини, буде і улюбленець малечі Жабокиць Квусь, і інші лісові мешканці. В шоу беруть участь дев'ять професійних танцівників та повітряні гімнасти, які перевтіляться у мешканців міста й у героїв світу лісу з Всесвіту Мавки. Квитки можна придбати за посиланням.

мавка шоу на вднх київ

Фото: vdng.ua

Адреса: Київ, проспект Глушкова 1 (ВДНГ), павільйон 9.

Дата: локація працює до 7 січня.

Вартість квитка: загальна — 690 гривень, VIP-квиток — 890 гривень.

Знижка для ЗСУ та учасників бойових дій — 30%, знижка 10% на квитки для груп від 10 людей.

Вхід для дітей до трьох років за одним квитком з одним із батьків безкоштовний.

Ковзанка у ТРЦ River Mall

На набережній River Mall можна відвідати зимове містечко "Кришталева ковзанка". Це льодовий майданчик просто неба площею 1,6 тисячі м2. Тут можна не лише наковзатись, а й фотографуватися у святкових фотозонах, біля святкової ялинки у формі гігантського кристала. На території працюють карусель і фудкорт з вуличною їжею та гарячими напоями.

ковзанка в рівер молл

Фото: rivermall.ua

Адреса: ТРЦ River Mall, Дніпровська набережна, 12, найближча станція метро "Осокорки".

Графік роботи: вихідні та святкові дні — з 10:00 до 22:00, будні дні — з 12:00 до 22:00.

Вартість квитка: 

  • 410 гривень: стандартний квиток; 
  • 389,5 гривень: при оплаті карткою Mastercard (знижка 5%); 
  • 369 гривень при оплаті карткою Mastercard від Ощадбанку (знижка 10%); 
  • 300 гривень для ЗСУ, УБД, учасників війни, членів сімʼї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці, осіб з інвалідністю унаслідок війни, осіб з інвалідністю 1-2 категорії, дітей сиріт).

Космічний Новий рік у планетарії

Київський планетарій підготував для своїх юних відвідувачів новорічну програму, що поєднає повнокупольні фільми з розважально-театральними перформансами. Гості візьмуть участь у трьох дійствах, що доповнюють одне одного. Вони відбуватимуться у фантастичному просторі фойє й у Зоряній залі планетарію. Глядачі поринуть в дивовижні пригоди героїв, що відбуватимуться у форматі 360° з ефектом 3D, також побачать космічну ялинку та візьмуть участь у космічній дискотеці.

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3 (станція метро Олімпійська).

Дата: з 19 грудня.

Вартість квитка: від 450 гривень.

космічний новий рік планетарій

Фото: planet.org.ua

Нагадаємо, на період зимових свят комендантська година діятиме у звичному режимі — з 00:00 до 05:00. Зокрема, у столиці не заплановано жодних масових заходів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 01.01.2024 13:22