Фото: Маріупольська міськрада

Квартири заливає дощовою водою: як окупанти роблять "ремонти" у Маріуполі (відео)

У Маріуполі місцеві мешканці скаржитися на неякісні "ремонти" від окупантів. Деякі квартири затоплює дощовою водою.

Про це повідомила Маріупольська міська рада. Місцева влада оприлюднила відео наслідків кацапських "ремонтів" у своєму Telegram-каналі.

"Загарбники роблять так звані "ремонти" будинків маріупольців для галочки. Містяни скаржаться, що після втручання приїжджих будівельників стає лише гірше", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після одного з таких "ремонтів" у будинку на вулиці Азовстальській, 168 квартири заливає дощовою водою. Мешканці багатоповерхівки змушені самостійно боротися із наслідками.

"Виникає справжнє "озеро". Злив зробили вище, ніж треба. Уся вода скупчується тепер. "Молодці", — скаржаться маріупольці. 

У міській раді додають, що така ситуація і з комунальною інфраструктурою та з мережами. Тож багато маріупольських будинків досі без опалення, світла та з перебоями води.

Нагадаємо, за останні чотири тижні у тимчасово окупованому Маріуполі збільшилася кількість хворих на вірусні інфекції. Цілком ймовірно, що у місті буде епідемія, оскільки рівень медицини в окупації низький.

За даними Центру національного спротиву, більшість цивільних лікарень на ТОТ не функціонують. Понад половина з них вже перепрофільована у військові шпиталі. Ще частину окупанти просто закрили через брак кадрів. А ті лікарні, які ще працюють, не надають якісних послуг людям. За попередніми підрахунками на ТОТ не вистачає понад три тисячі медиків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.01.2024 18:59