Фото: скріншот

Ледь не збив жінку і поїхав геть: у Києві затримали нетверезого водія (відео)

У Києві правоохоронці затримали нетверезого водія, який скоїв ДТП та влаштував перегони.

Про це повідомила патрульна поліція Києва.

За даними правоохоронців, очевидці повідомили поліції, що у Деснянському районі водій Mini Cooper ледь не збив жінку та поїхав з місця. Інспектори обстежили прилеглу територію та виявили неподалік транспортний засіб, який описав заявник.

"Поліцейські намагались зупинити автівку, однак керманич не реагував на спеціальні світлові та звукові сигнали й прискорився, намагаючись втекти", — розповіли правоохоронці.

Під час переслідування водій здійснив зіткнення з припаркованими автомобілями, покинув свій транспортний засіб та побіг. Патрульні наздогнали та затримали його. 

"Охоронці порядку запропонували пройти огляд за допомогою приладу Драгер. Результат — 1,58 проміле", — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці склали протоколи за ч. 1 ст. 130, ст. 124 та ст. 122-4 КУпАП, й відсторонили нетверезого водія від керування.

Нагадаємо, 25 квітня на Київщині у селі Зазим'я сталася масштабна автотроща. Зіткнулися п'ять автівок. За даними правоохоронців, 40-річний водій Volvo виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з попутним авто Kia. Надалі від удару транспортний засіб Volvo здійснив зіткнення з припаркованим на стоянці легковиком Chevrole, що по інерції зіткнувся з транспортним засобом Citroen, який внаслідок цього допустив зіткнення з авто Honda.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.04.2023 20:36