Джерело: скріншот з відео.

Лідер гурту "Бумбокс" розповів, як реагує на українських чоловіків під час своїх закордонних концертів

Відомий український музикант, лідер гурту "Бумбокс" та військовий пілот ударного дрона Punisher Андрій Хливнюк розповів, як реагує на українських чоловіків за кордоном.

В інтерв'ю "Голос Америки" музикант зізнався, чи виникає в нього почуття вини, коли він за кордоном.

"Це не те щоб провина, а таке відчуття, що ти займаєшся другорядною роботою. Хоча це важлива робота. Бути культурним амбасадором важливо. Працювати артистом легко. Порівняно з фронтом — це ніщо. Так це втомлює, але ця перевтома ніщо порівняно з тим, що відбувається на передовій", — зазначив він.

Співак розповів про специфіку своєї роботи на фронті. За його словами, працює він на другій лінії фронту та не потрапляє під вогонь російської піхоти, але є небезпека з боку артилерії та дронів. Також він пояснив, як реагує на чоловіків призовного віку, яких він бачить за кордоном на своїх концертах. 

"Чим далі від фронту, тим кровожерливіша аудиторія. Коли дебелі хлопці призовного віку за кордоном кричать смерть ворогам, то ти такий думаєш: "Окей, ну звичайно смерть, ну ми якось далеченько від того місця". Для них це щось інакше, якісь інші люди, рицарі без страху, які б’ються 24/7 зі своїми золотими мечами й треба це якось трохи змінити. Що це не зовсім так, і ви, точно такі самі рицарі, з тим же страхом, як і ті, хто робить цю роботу. Не дай Боже вони закінчаться, то прийде ваша черга", — додав він. 

Нагадаємо, у березні співак Олег Малюта, який відомий під псевдонімом "Фагот", розповів про те, як вперше пережив жах війни. Артист зазначає, що не міг зрозуміти, як такі жахливі речі відбуваються у сучасному цивілізованому світі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 04.06.2024 11:23