Фото: соцмережа X "Роми"

Ліга Європи: тренер "Роми" заявив, що його команда повинна "з'їсти" "Динамо"

Головний тренер "Роми" Іван Юрич поділився очікуваннями від матчу Ліги Європи з київським "Динамо", який пройде 24 жовтня. Він вимагатиме від своєї команди максимальної агресії до українського клубу.

Про це повідомляє TUTTOmercatoWEB. Юрич зазначив, що бачить ріст багатьох гравців, але "це є не те, чим має бути "Рома". 

"Треба змінити менталітет. Виступом загалом я задоволений, але результатів недостатньо. Я не виправдовуюся, тут все є, треба реагувати з характером. Команда повинна показати, з чого вона зроблена", — сказав наставник.

Тренер наголосив, що йому нічого не бракує, а ситуація є ідеальною. 

"Я відчуваю довіру. Мені як людині нічого не бракує, щоб добре працювати. Я можу виправдовуватися, як і гравці, але це було б слабкістю. Треба вийти на поле і з’їсти суперника, решта — для слабаків. Ми наполегливо працюємо, у нас найкраща організація, найкращий спортивний центр", — додав він.

За словами Юрича, у "Роми" є проблеми з психологією. 

"Є гра, є футболісти. Ми не на рівні "Інтера", але гравці в нас є. З завтрашнього дня я хочу побачити інші речі. Я хочу більше речей, більше зла. Гравці повинні змінити ситуацію, для цього вони повинні стати звірами. Я очікую інші речі завтра", — резюмував Іван Юрич.

Варто зазначити, що після двох поразок у Лізі Європи "Динамо" посідає передостанню сходинку серед 36 команд турнірної таблиці.

Окрім "Лаціо" та "Гоффенгайма" на основному етапі Ліги Європи 2024/25 "Динамо" зіграє проти "Роми", "Ференцвароша", "Вікторії" Пльзень, "Реал Сосьєдада", "Галатасарая" та РФШ.

Нагадаємо, раніше головний тренер киян Олександр Шовковський прокоментував поразку своєї команди від "Лаціо" (0:3) у першому турі Ліги Європи. Зокрема, фахівець відзначив високий клас виконавців італійського клубу та помилки своїх підопічних.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 23.10.2024 19:47