Фото: соцмережі

Лікар на Закарпатті ґвалтував пацієнтів, які були під дією препаратів й знімав це на телефон

Лікар Іршавської лікарні на Закарпатті під час надання медичних послуг давав своїм пацієнтам седативні препарати, які пригнічували їхню свідомість, після чого вчиняв з ними дії сексуального характеру. Свої дії він фіксував на камеру телефона.

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола у Telegram-каналі.

У телефоні лікаря Ковача Юрія Степановича знайшли кілька сотень фото та відео інтимного характеру з пацієнтами. До слова, коли жертва телефонувала йому, то на заставці мобільного з'являлося фото, яке він робив з нею без її відома. Під час процесуальних дій у підозрюваного знайшли близько 260 інтимних фото та відео пацієнтів. Майже всі жертви збоченця  чоловіки.

У поліції зазначають, що йдеться про сексуальне насилля. 

"Фактів зґвалтування не було. Деякі telegram-канали неправильно трактують юридично", повідомляють правоохоронці.

Медика "застукав" під час одного із таких вчинків колега. У поліції розповіли, що лікарю-збоченцю повідомлено про підозру. 

Наразі чоловік перебуває під домашнім арештом. Триває підготовка матеріалів для суду. Лікарю загрожує позбавлення волі до 12 років.

Нагадаємо, в Україні діє перший портал повідомлень про матеріали, пов’язані із сексуальним насильством над дітьми в мережі, — StopCrime. Повідомити про можливий злочин на тему сексуального насильства над дітьми в Інтернеті можна за посиланням.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 08.03.2024 13:36