Скріншот із відео

З Тиси на Закарпатті прикордонники витягли тіло 21-річного хлопця (відео)

У вівторок, 5 березня, у Закарпатській області з річки Тиса прикордонники витягли тіло потопельника. Чоловік, ймовірно, незаконно намагався перетнути кордон.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

"Загиблого чоловіка помітив прикордонний наряд під час патрулювання річкової ділянки кордону. На місце події викликали співробітників ДСНС та поліції. Хлопця дістали з води", — йдеться у повідомленні.

Загиблим виявився житель Івано-Франківщини 2002 року народження. 

Прикордонники зазначили, що від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону це вже 21 випадок загибелі людини під час спроби перепливання річки, якою пролягає кордон з Румунією.

Нагадаємо, 23 лютого Держприкордонслужба України повідомила про виявлення тіла загиблого чоловіка у річці Тиса. Ймовірно, він намагався незаконно перетнути кордон річковою ділянкою.

Також 26 лютого працівники Держприкордонслужби спіймали трьох "плавців", які планували перетнути Тису з надувними камерами для автомобільних шин. Зокрема, чоловіки заплатили переправникам по чотири тисячі доларів. Дочекавшись ночі, ділки повідомили "клієнтам", що прийдеться перепливати річку без човна. Дорогою до кордону порушників зупинили прикордонники. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.03.2024 17:25