Фото: "АТЕШ"

Знищення нафтобази у Феодосії відправило окупантів до "логістичного пекла", — партизани (фото, відео)

Після знищення нафтобази у Феодосії росіяни потрапили до "логістичного пекла". У окупаційних військ спостерігається значний дефіцит палива.

Про це повідомляє прес-служба партизанського руху "АТЕШ".

Наразі партизани фіксують активні пересування військових бензовозів по всьому окупованому півострову. Також російські війська масово створюють мобільні заправні станції, які постійно змінюють місця дислокації, адже окупанти бояться удару по них. 

"Вище командування віддало розпорядження обмежити знаходження точок зберігання палива на одному місці не більше 10-12 годин. Така ситуація показує, що руйнація об'єктів такого масштабу критично позначається як на забезпеченні військ, так і на виконанні бойових завдань ЗС РФ", — зазначили у "АТЕШ". 

Партизани наголосили, що їхні агенти продовжують відстежувати маршрути та передавати координати розташування заправних станцій окупантів Силам оборони України.

Раніше, а саме 7 жовтня, на нафтовому терміналі у Феодосії внаслідок удару українських безпілотників спалахнула потужна пожежа. Окупанти оголосили режим надзвичайної ситуації. Своєю чергою у Генштабі Збройних сил України підтвердили удар по морському нафтовому терміналу в Феодосії.

У четвер, 10 жовтня, на нафтобазі у Феодосії, яку атакували ЗСУ, спалахнула ще одна цистерна. На той час пожежа там тривала вже чотири дні.

Нагадаємо, у ніч на 10 жовтня внаслідок удару українських дронів по російському військовому аеродрому "Ханская" у республіці Адигея було уражено склад з паливом. Цей аеродром базується за 410 кілометрів від кордону з Україною. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.10.2024 01:51