Фото: Telegram-канал "Пул Первого"

Лукашенко примчав до Москви на поклон до Путіна: з'явилися перші фото

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко 22 липня терміново прибув у Москву, де вже у неділю планує зустрітися з російським диктатором Володимиром Путіним.

Про це повідомляє Telegram-канал Лукашенка "Пул Первого". Раніше білоруське видання "Белта" вказувало, що "порядок денний переговорів визначено, питань для обговорення багато". Серед них нібито "безпека, економічна взаємодія, протистояння санкційному тиску тощо".

Лукашенко заявив про намір поїхати на поклон до російського диктатора під час зустрічі із закордонними та білоруськими журналістами 21 липня. Тоді він зазначив, що про цю зустріч було домовлено заздалегідь.

Раніше Путін під час чергового марення заявив, що Кремль усіма можливими засобами відповість на можливу агресію у бік Білорусі. За словами диктатора, агресія щодо Білорусії означатиме агресію проти Росії, оскільки Білорусь нібито є частиною Союзної держави.

Нагадаємо, у лютому Лукашенко відвідував Китай. Там він заявив, що його країна повністю підтримує "мирний план" Пекіна щодо ситуації в Україні. Оприлюднений документ складається з 12 пунктів, серед яких повага до суверенітету всіх країн, припинення воєнних дій і відновлення мирних переговорів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 22.07.2023 20:21