Скріншот з відео

"Маємо хороші новини": українські військові показали відео наступу на Харківщині

Українські захисники повідомили про новий наступ на Харківщині. Військові не уточнили, про який саме напрямок йдеться, але додали, що деталі будуть згодом.

Про це повідомив заступник командира Третьої окремої штурмової бригади Максим Жорін та опублікував ефектне відео наступу на своєму каналі в Telegram.

"Маємо хороші новини на своєму напрямку. В зоні відповідальності нашої Третьої штурмової на Харківщині були проведені успішні наступальні дії. Деталі згодом", — написав він під відеороликом.

На сторінці Третьої окремої штурмової бригади також підтвердили успішні наступальні дії у зоні своєї відповідальності у Харківській області.

"Десь на Харківщині. Перші кадри з наступу у повному розпалі. Деталі згодом. Чекайте хороших новин від Третьої штурмової!" — зазначили військові.

Ситуація на фронті 22 серпня

На Харківському напрямку відбулося шість бойових зіткнень в районах населених пунктів Вовчанськ та Липці. 

На Куп’янському напрямку за добу відбулося 16 ворожих атак. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Петропавлівки, Синьківки, Стельмахівки, Берестового та в районі Андріївки.

На Лиманському напрямку ворог атакував 19 разів. Намагався просунутись неподалік Торського, Новосергіївки, Макіївки, Греківки та Сергіївки. 

На Сіверському напрямку українські захисники відбили одну штурмову дію російських загарбників поблизу Спірного.

На Краматорському напрямку окупанти атакували вісім разів поблизу Григорівки, Часового Яру та Предтеченого. Ситуація контрольована.

На Торецькому напрямку ворог за підтримки авіації здійснив 13 атак неподалік Північного, Торецька та Залізного. 

На Покровському напрямку наші захисники відбивали 53 штурмових і наступальних дії агресора у бік населених пунктів Пантелеймонівка, Воздвиженка, Зелене Поле, Миролюбівка, Гродівка, Миколаївка, Новогродівка, Михайлівка та Птиче. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Новогродівки та Михайлівки.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 16 атак в напрямку Георгіївки, Костянтинівки та Побєди. 

Двічі окупаційні підрозділи намагались просунутись в напрямку Водяного на Времівському напрямку.

На Гуляйпільському, Оріхівському та Придніпровському напрямках ворог дещо знизив активність, наступальних дій за останню добу не проводив, проте, не перестає знищувати усіма доступними способами цивільну інфраструктуру нашої країни.

На Волинському та Поліському напрямках ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

Нагадаємо, оперативно-тактичного угруповання "Харків" інформувало, що станом на 21 серпня на Харківському напрямку ситуація залишається напруженою. Ворог готується до нових штурмів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.08.2024 15:33