Фото: ілюстративне Джерело: pixabay

Мер Харкова повідомив про обстріл міста: куди влучили рашисти

У середу, 18 жовтня, російські окупанти вкотре обстріляли Харків. Внаслідок ворожої атаки у місті виникли перебої з електроенергією.

Про це у Telegram повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

"Харків знову обстрілюють. Є певні проблеми зі світлом, але служби відразу після "прильоту" почали роботу по стабілізації напруги", — написав він.

Згодом Ігор Терехов заявив, що рашисти вгатили Індустріальному району Харкова. Наслідки атаки наразі не повідомляються.

Деталі нічного обстрілу Запоріжжя

Ворожа атака відбувалася з 01:33 до 01:48. Тип ракет, якими били росіяни, встановлюється.

Як розповів виконувач обов'язків мера Запоріжжя Анатолій Куртєв, внаслідок удару будинок було зруйновано. Голова Запорізької військової адміністрації Юрій Малашко уточнив, що внаслідок нічного удару по Запоріжжю поранення отримали чоловіки 25 і 29 років, а також 48-річна жінка. Загиблі — двоє чоловіків.

Профільні служби евакуювали близько 50 мешканців будинку, який потрапив під ракетний обстріл. 

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський відреагував на ракетний терор окупантів. Він висловив співчуття всім, чиї рідні та близькі загинули через російський терор. Він подякував тим, хто не залишається байдужим і допомагає долати російське зло.

"Зробимо все, щоб держава-терорист понесла справедливу відповідальність. Російський терор має програти", — наголосив очільник держави.

Раніше повідомлялось, що 18 жовтня, російські терористи завдали удару по Херсонській області. Під час атаки керованими авіабомбами загарбники убили чоловіка і поранили жінку.

Своєю чергою мер Дніпра Борис Філатов повідомив про ракетну атаку на місто, внаслідок якої постраждав приватний сектор. За його словами, є загиблі та постраждалі.

Також 18 жовтня російські терористи вгатили по Дніпропетровщині. Внаслідок ракетної атаки загинула 31-річна жінка. За уточненою інформацією, у Дніпровському районі четверо постраждалих. Це жінки — 56, 65 і 75 років. Та 35-річний чоловік. Троє з них в лікарні в стані середньої тяжкості. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.10.2023 12:23