Фото: Instagram Кіченок

Мікст "Вімблдону": українка Кіченок пробилась у фінал престижного турніру

У фінал Вімблдонського турніру 2023 року в змішаному розряді вийшла українська тенісистка Людмила Кіченок. Їй це вдалося зробити у парі з хорватом Мате Павічем.

Поєдинок тривав 1 годину і 57 хвилин та завершився важкою перемогою у трьох сетах Людмили Кіченок та її партнера з Хорватії.

Павіч/Л. Кіченок — О'Мара/Ніколлз – 2:1 (7:6, 4:6, 6:3)

У фіналі вони зустрінуться з дуетом бельгійця Флюгена та китаянки Сюй. Матч запланований на 13 липня. Для Людмили Кіченок цей фінал — перший у кар'єрі на турнірах серії "Великого шлему".

Нагадаємо, у четвер, 13 липня, українська тенісистка Еліна Світоліна зіграє у півфіналі престижного "Вімблдону". Її суперницею стане Маркета Вондроушова з Чехії.

Своєю чергою тенісистка з України Леся Цуренко перемогла румунку Ану Богдан у третьому колі "Вімблдону". Поєдинок тривав три сети з довгим тайбрейком — 4:6, 6:3, 7:6 (20-18). Тенісистки провели на корті 3 години 40 хвилин: це другий найдовший матч в історії жіночого "Вімблдону". 

Раніше українська Світоліна перемогла у фіналі турніру серії WTA 250 у французькому Страсбурзі. У вирішальному матчі за титул українка розбила росіянку Анну Блінкову. Після перемоги українська тенісистка показово не потиснула руку росіянці, як це буває традиційно після поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 12.07.2023 19:59