Фото: Facebook Умєрова

Міністр оборони відвідав позиції ЗСУ на ключовому напрямку (фото)

У вівторок, 10 жовтня, позиції Сил оборони на південно-східному напрямку відвідав міністр оборони Рустем Умєров. Він зустрівся з керівництвом оперативних угруповань військ "Таврія" та "Запоріжжя", а також поговорив з бійцями.

Відповідне повідомлення з'явилось у Facebook Умєрова.

"Робота з ОСУВ/ОТУ. Південно-східний напрям. Дорога в Крим", — написав очільник Міноборони.

Умєров заслухав командувача ОСУВ "Таврія" бригадного генерала Олександра Тарнавського, а також було визначено проблемні питання та шляхи їх вирішення.

"З командуванням бригад 10-го армійського корпусу обговорили пріоритети в постачанні озброєння та військової техніки", — наголосив Умєров.

Глава Міноборони також розповів, що під час відвідання позицій українських захисників нагородив воїнів, які проявили себе у боях із російськими окупантами.

"Кожного дня наші військові наближають неминучу деокупацію Криму та всіх окупованих територій. Ціною важких втрат та жертв. Вдячні кожному та кожній. Разом до перемоги!" — додав Умєров.

Нагадаємо, раніше Рустем Умєров приїхав на позиції бойових бригад ЗСУ на східному напрямку. Посадовець перевірив перебіг наступальних дій та вручив нагороди військовим. Він разом з командою здійснив робочу поїздку до оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" та бойових підрозділів, що ведуть оборонні та наступальні дії на східному напрямку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.10.2023 14:57