Фото: 24tv.ua / ілюстративне

Мінус один склад боєприпасів: на окупованій Луганщині сталася потужна "бавовна" (відео)

У п'ятницю ввечері, 7 липня, на тимчасово окупованій території Луганської області сталися вибухи. За попередньою інформацією, "бавовна" сталась на складі боєприпасів російських загарбників.

Відповідне відео з'явилось у соцмережах і місцевих пабліках.

За словами очевидців, вибухи та пожежа сталися на російському військовому об’єкті в районі міст Суходільськ та Сорокине (колишній Краснодон) неподалік кордону з Росією. На оприлюднених кадрах чути вибухи, які схожі на детонацію боєприпасів. Також спалахнула потужна пожежа, яку було видно за декілька кілометрів.

Варто відзначити, що це глибокий тил для окупантів: склад з боєприпасами розташований на південному сході від Луганська та біля кордону з Російською Федерацією. Судячи з відео від очевидців, ЗСУ вдалося знищити дуже великий склад російських окупаційних військ на тимчасово окупованій Луганщині.

Нагадаємо, ввечері 6 липня дев’ять безпілотників атакували нафтосховище та енергопідстанцію в Бєлгородській області Росії.

Раніше повідомлялось, що 29 червня в місті Нижній Новгород, що в Росії, зайнялася масштабна пожежа. Вогонь спалахнув на території заводу лакофарбових матеріалів.

Також ми писали, що у центрі російського Бєлгорода сталася пожежа в елітному житловому комплексі "Слов'янський" на Свято-Троїцькому бульварі. Загоряння виникло на даху будинку й розповсюдилося на інші приміщення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.07.2023 11:45