Фото: росЗМІ

"Місто нагадує безлюдну планету": росіяни займають нові райони у Торецьку

Війська країни-агресорки займають нові райони у Торецьку на Донеччині. Наразі у місті немає жодної вцілілої будівлі.

Про це повідомила речниця оперативно-тактичного угрупування "Луганськ" Анастасія Бобовнікова в ефірі телемарафону.

"Ситуація змінюється дуже швидко. На жаль, ворог продовжує штурмувати наші позиції, і в Торецьку не лишилося цілих будинків. Нині місто більше нагадує безлюдну планету: жодних укриттів як для цивільних, так і для військових там немає і, на жаль, це дозволяє ворогу займати нові райони, але вже випаленої землі", — розповіла вона.

До того ж речниця зазначила, що окупанти, для того аби підібратися до позицій ЗСУ перевдягаються в цивільне. Це характерна для ворога тактика. Проте навіть попри це окупанти зазнають великих втрат у Торецьку.

"Проте керівництво російської армії обіцяє їм (ред. - російським військовим) золоті гори. Вони там збільшують виплати по двохсотих. На жаль, звичайні Ваньки Росії купуються на це і радісно йдуть на контракт помирати в Україну", — додала Бобовнікова.

Нагадаємо, за даними аналітиків американського Інституту вивчення війни, російські окупанти декілька днів тому відновили наступ на кордоні Донецької та Запорізької областей. Але наразі це не має вигляду масштабних оперативних наступальних зусиль.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.10.2024 19:59