Фото: Генштаб ЗСУ

Морально готуються до деокупації: розвідка повідомила про зміну настроїв у Криму

У Кремлі почали усвідомлювати, що Кримський півострів незабаром буде повернуто під контроль України. Кримчани вже морально готуються до деокупації півострова.

Про це інформаційному агентству "АрміяInform" розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Зазначається, що українські розвідники ретельно вивчають динаміку настроїв місцевих мешканців у Криму. Ставлення до керівництва Кремля змінюється навіть у тих, кому раніше симпатизувала політика Володимира Путіна.

"Ставлення до Москви на півострові змінюється як у тих, хто має постраждалих від війни родичів на материковій частині України, так і у симпатиків російського окупаційного режиму у Криму після його звірств та воєнних злочинів... Подивіться, як складається доля зрадників, які схилилися двоголовому, спокусившись рубльовою зарплатою та іншими обіцянками безхмарного життя: когось вислали служити Путіну на морозні задвірки так званої імперії, когось відправили воювати проти України, де їх чекає неминуча смерть", — додав Скібіцький.

У ГУР зазначають, що прихильникам Росії в Криму краще почати пакувати валізи вже зараз, оскільки "як показує практика, так званий Керченський міст не надто міцний".

До того ж Скібіцький зауважив, що процес звільнення окупованого Росією Криму включатиме військовий, економічний, соціально-гуманітарний та юридичний аспекти.

"Після відновлення територіальної цілісності України, у Криму буде реалізовано комплекс необхідних програм для відновлення там нормального і безпечного життя. Кримський півострів знову стане популярним українським курортом", — зазначає представник ГУР.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жителі окупованого Криму виїжджають з населених пунктів, де російські загарбники зберігають боєприпаси. Військові РФ звозять снаряди на цивільні об’єкти в межах населених пунктів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.02.2023 14:24