Фото: росЗМІ

Москва намагається припинити війну: Путін відзначився новою цинічною заявою

Президент РФ Володимир Путін вкотре відзначився черговою цинічною заявою. Диктатор переконує, що Росія нібито намагається припинити війну в Україні.

Про це Путін заявив під час свого виступу в Санкт-Петербурзі 18 січня.

"Цсе, що ми робимо сьогодні, зокрема й "спеціальна військова операція" — це, як я вже багато разів казав, спроба припинити цю війну та захистити наших людей, які на цих територіях проживають. Це наші історичні території", — так диктатор прокоментував дії рашистів.

Путін також наголосив, що бойові дії зокрема в Донецькій області не припинялися з 2014 року. І РФ увесь цей час "довго терпіла і намагалася домовитися".

"Як зараз з'ясувалося, нас просто водили за ніс, обманювали... Ми зробили все можливе, щоб врегулювати цю ситуацію мирними засобами. Наразі стало очевидним, що це за визначенням було неможливо", - сказав диктатор.

Нагадаємо, напередодні російські пропагандисти заінтригували соцмережі повідомленнями про "надважливу заяву" російського диктатора. За версією російських ЗМІ, свою "важливу промову" Володимир Путін нібито мав виголосити 18 січня в Санкт-Петербурзі.

Війна, 18.01.2023 13:59