Фото: ТСН.ua

Москву вночі атакували безпілотники: що відомо

У суботу вночі, 26 серпня, під Москвою, в Одинцовському та Істринському районах області, було чути кілька гучних вибухів. Росіяни повідомляють про атаку безпілотника.

Про це повідомляє ASTRAМер Москви Сергій Собянін зазначив, що сьогодні вночі сили протиповітряної оборони на підльоті до Москви в Істринському районі нібито знищили БпЛА.

"Попередньо постраждалих та руйнувань немає. Екстрені служби працюють на місці події", — заявив він.

Атаку безпілотника також підтвердили в Міноборони Росії. За даними ворожого відомства, БпЛА мав намір атакувати об'єкти на території Москви та Підмосков'я, але був збитий.

Згодом стало відомо, що у всіх аеропортах Москви було оголошено план "Килим". Щонайменше 24 авіарейси затримано та вісім скасовано в московських аеропортах "Внуково", "Домодєдово" та "Шереметьєво".

Нагадаємо, представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов заявив, що у будівлі "Москва-Сіті" розташовані установи, які планують воєнні злочини держави-агресора. Саме цим можна пояснити влучання по даній споруді невідомих об'єктів.

Також Юсов заявив, що безпілотні літальні апарати продовжать атаки на територію Російської Федерації. Проте озвучувати цілі дронів наразі не варто, щоб не нашкодити операціям.

У ніч на 23 серпня у Москві та в Підмосков'ї пролунали вибухи. Попередньо столицю Російської Федерації атакували безпілотні літальні апарати.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.08.2023 08:46