Фото: поліція Київської області

Мовний скандал у Білій Церкві: любитель російських пісень отримав повістку

В одному з розважальних закладів Білої Церкви виник конфлікт між відвідувачами через виконання російських пісень. Чоловікові, який їх співав та хуліганив, виписали протокол і повістку.

Про це повідомили в прес-службі Поліції Київської області.

Скандал розгорівся після того, як дівчина зробила зауваження чоловіку, який в ресторані співав російські пісні. Під час сварки чоловік почав агресивно поводитись, нецензурно висловлюватись, ображати дівчину. Поліцейські Київської області склали на 32-річного білоцерківця адміністративний протокол за фактом дрібного хуліганства.

"Правоохоронці перевірили та задокументували заклад, в якому відбувся конфлікт. У суді працівниця ресторану відповідатиме за допущення використання відвідувачами пісень агресора", — додали в поліції.

До того ж чоловікові вручили повістку для явки до Білоцерківського ТЦК та СП. Він вже проходить відповідну комісію.

Раніше ми писали, що нетверезий чоловік виконав пісню шанувальника окупантів Гаріка Сукачова про "улюблену Москву", мужиків, які грають в доміно, та сусіда-полковника. Цікаво, що Сукачов неодноразово висловлювався на підтримку бойовиків "ЛДНР" і внесений в базу "Миротворця".

Нагадаємо, у Києві правоохоронці вилучили в українського співака Віктора Павліка спецперепустку на проїзд у комендантську годину. Співак та його дружина хизувалися документом у соціальній мережі, проїжджаючи один із мостів столиці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.05.2023 17:03