Фото: mil.gov.ua

Можуть бути розстріляні своїми: у Міноборони розповіли про страхи окупантів

Російські військові можуть бути розстріляні своїми ж солдатами. Окупанти виконують бойові завдання під постійним страхом.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр у Telegram.

Російська Федерація не полишає мети захопити Бахмут: використовує для цього не лише "вагнерівців", а й інші професійні підрозділи.

"Якщо читати сьогоднішні офіційні зведення, то вони дійсно схожі на вчорашні. Насправді ж, за цими словами стоять активні дії наших оборонців та цілодобова робота штабів. Дійсно, епіцентром бойових дій залишається Схід", — написала Маляр.

Вона наголосила, що наступальні дії ворожої армії йдуть на чотирьох напрямках — Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському.

"Ворогу не вдається досягти мети на Лиманському напрямку. Попри гарячі бої дії ворога так само безрезультатні на Авдіївському та Мар‘їнському напрямках. Наші воїни відбивають десятки атак на добу", — додала заступниця міністра.

Маляр запевнила, що армія РФ не полишає мети захопити Бахмут.

"Ворог використовує для цього не лише в‘язнів Вагнера, а й інші професійні підрозділи. Вони виконують бойові задачі під страхом бути розстріляними своїми", — заявила вона.

Водночас з нашого боку ситуація перебуває під повним контролем.

Нагадаємо, в окупаційних військах на цю мить немає проблем з боєприпасами. Заяви "вагнерівців" щодо "снарядного голоду" на фронті виявилися неправдою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.04.2023 21:45