Фото: УАФ

Мудрик, Довбик і ще понад 300 осіб: з’явився оновлений список спортсменів, які не повернулися з-за кордону

Міністерство молоді та спорту оновило список українських спортсменів, які не повернулися з-за кордону, виїхавши за межі України за спеціальним дозволом. До списку увійшли провідні шахісти, а також футболісти.

Про це повідомила прес-служба Мінспорту.

У відомстві зауважили, що до переліку потрапили спортсмени, які порушили взяті на себе зобов'язання та вирішили не повертатися з-за кордону після змагань. Зокрема, у списку зазначено 304 прізвища, а усі імена — чоловічі.

Зауважимо, у переліку фігурують прізвища відомих українських шахістів: Олександр Арещенко, Павло Ельянов, Юрій Криворучко. Також сюди ж потрапив і Михайло Мудрик — футболіст, якого в січні 2023 року хотіла купити команда "Челсі" за 100 мільйонів євро. Також у списку є Артем Довбик, Віктор Циганков, Михайло Мудрик, Анатолій Трубін та Ілля Забарний

Повний список спорстменів можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, 11 листопада найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна та письменник і поет Сергій Жадан завітали в гості до добровольчого підрозділу "Хартія", який входить до складу Національної гвардії України. Зірки привезли нашим бійцям розвідувальні дрони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 15.11.2023 20:50