Сергій Жадан і Еліна Світоліна в гостях у військових. Джерело: Instagram Еліни Світоліної

Світоліна і Жадан відвідали підрозділ "Хартія": що привезли зірки українським добровольцям (фото)

Найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна та письменник і поет Сергій Жадан завітали в гості до добровольчого підрозділу "Хартія", який входить до складу Національної гвардії України. Зірки привезли нашим бійцям розвідувальні дрони.

Про це повідомила у своєму Instagram.

"Від перших днів повномасштабної війни я підтримую добровольчий підрозділ "Хартія", який заснували патріоти Харкова, тепер він є потужною бригадою у складі Національної гвардії України", — написала вона.

За словами тенісистки, для неї це велика честь особисто подякувати героям.

"Наші найкращі хлопці та дівчата, низький уклін вам. Визвольна боротьба триває, і я закликаю всіх не зупинятися та підтримувати тих, хто нас захищає! Тільки разом ми зможемо перемогти. Слава Україні", — підсумувала Еліна Світоліна.

Раніше тенісистка їздила також в Ірпінь, де за її підтримки відновлюють будівлю житлового комплексу "Мюнхаузен", яку пошкодили під час російської окупації. Усього на це зібрали 127 тисяч доларів, 20 тисяч із яких пожертвувала сама спортсменка, а ще 80 тисяч доларів виділила заснована в Україні компанія Grammarly. До збору долучилися благодійники з різних куточків світу. Повністю відновити будинок планують у травні 2024 року.

Нагадаємо, нещодавно Еліна Світоліна в коментарі виданню Daily Mail розповіла, що зі серйозною мотивацією виходить на поєдинки з російськими спортсменами. За її словами, коли вона грає проти представниць Російської Федерації, то бореться, як український солдат.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 11.11.2023 06:21