Фото: ілюстративне. Джерело: Національна поліція України

На Буковині п'яний чоловік підпалив будинок колишньої дружини (фото)

У неділю, 8 вересня, у селі Веренчанка Чернівецької області, 65-річний чоловік підпалив будинок колишньої дружини, в якому на момент підпалу перебували дві жінки. За цей злочин чоловікові загрожує до 15 років в'язниці.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції, підозрюваний, який перебував у нетверезому стані, облив вхідні двері та фасад будинку бензином, підпалив та втік.

"65-річний буковинець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, прийшов до будинку колишньої співмешканки. Чоловік знав, що в будинку знаходилися його колишня цивільна дружина та її матір, облив вхідні двері та фасад помешкання бензином і підпалив", — зауважили в поліції.

Підпалив будинок колишньої дружини

Фото: Національна поліція України

Правоохоронці наголосили, що обом жінкам вдалося вибратись з будинку та самотужки ліквідувати займання. Поліція розшукала та затримала підозрюваного у підпалі. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 

Слідчі поліції повідомили порушнику про підозру в умисному пошкодженні чужого майна, вчиненого шляхом підпалу (ч. 2 ст. 194) та закінченому замаху на умисне вбивство двох осіб, вчинене способом небезпечним для життя багатьох осіб (п.п. 1, 5 ч. 2 ст. 115).

Також поліцейські призначили низку експертиз для з’ясування всіх обставин вказаного правопорушення. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у серпні, на Закарпатті чоловік під час конфлікту хотів вбити свою співмешканку. Слідство встановило, що 28-річний місцевий житель разом зі своєю 24-річною співмешканкою розпивали алкогольні напої у будинку його матері. Під час застілля між парою раптово виник конфлікт, в ході якого чоловік схопив ніж та наніс ним удар дівчині в голову.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.09.2024 14:52