Фото: росЗМІ

Бєлгородська область РФ знову опинилася під обстрілом: влада заявила про потерпілих

Губернатор Бєлгородської області Росії В'ячеслав Гладков у ніч на четвер, 1 червня, заявив про обстріл міста Шебекіно, де нібито є постраждалі.

Про це Гладков написав у Telegram.

"Сьогоднішня ніч для Шебекіно знову напружена. Обстріл Збройними силами України тривав протягом години. За попередніми даними, є двоє постраждалих. Один чоловік із травматичною ампутацією лівої верхньої кінцівки, стан важкий. Другий постраждалий із контузією звернувся до центральної районної лікарні самостійно. Чоловік у стані середнього ступеня тяжкості", — повідомив Гладков.

У мережі також з'явилися відео, на яких чути звуки вибухів на Бєлгородщині. 

Зазначимо, кілька днів тому Гладков заявляв, що потрапив під обстріл у місті Шебекіно. Губернатор бідкався, що снаряди розривалися на сусідній вулиці, а він "навіть не міг вийти з машини".

Нагадаємо, на території Бєлгородської області 22 травня легіон "Свобода Росії" та Російський добровольчий корпус розпочали операцію для створення "смуги безпеки" для захисту цивільних українців від "режиму Путіна". Вказувалося, що до цього залучені виключно громадяни Росії. Після подій у прикордонній з Україною області Росія навіть перекинула туди війська з фронту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.06.2023 04:32