Фото: Нацполіція

На Черкащині чоловік посварився із підлітками та кинув у них гранату: троє дітей постраждали (фото)

У Черкаській області 18 жовтня правоохоронці затримали чоловіка, який кинув гранату у групу підлітків. Троє дітей отримали поранення.

Про це повідомляє поліція Черкащини.

Як встановило слідство, інцидент стався близько 22:00 години у селі Кримки Звенигородського району. Зокрема,  до компанії підлітків, які відпочивали біля будинку культури та сільського магазину під’їхав на автомобілі чоловік, який був напідпитку. Він підійшов до дітей, аби попросити запальничку. Після чого чоловік почав чіплятися до неповнолітніх, ображати їх нецензурною лайкою та вдарив 17-річного хлопця. Згодом чоловік сів до свого авто та поїхав, а за кілька хвилин він повернувся з гранатою, яку кинув у компанію дітей. 

У результаті вибуху поранення отримали двоє 17-річних хлопців та 17-річна дівчина. Їх госпіталізовано до лікарні  осколковими пораненнями обличчя, пліч, ніг та грудей. 

"Правоохоронці вилучили залишки гранати та спусковий важіль, які скерували на експертизу. Оперативники карного розшуку поліції Черкащини провели розшукові заходи та встановили, що до вчинення злочину причетний 39-річний житель Звенигородського району. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 КПК України", — йдеться у повідомленні.

До того ж поліцейські провели обшуки вдома у фігуранта та вилучили речові докази, які направили на експертизу. Наразі чоловіку оголошено підозру за замах на умисне вбивство. Йому загрожує від десяти до 15 років, або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо в Одеській області внаслідок конфлікту між двома підлітками відбулася бійка між ними. У зв’язку з цим правоохоронці відкрили кримінальну справу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.10.2024 10:33