Фото ілюстративне. Джерело: Нацполіція

На Одещині в гуртожитку жорстоко побилися підлітки: подробиці

Нещодавно в Одеській області внаслідок конфлікту між двома підлітками відбулася бійка між ними. У зв’язку з цим правоохоронці відкрили кримінальну справу.

Про це повідомила прес-служба Подільського районного управління поліції Одещини.

"Відеозапис конфлікту між хлопцями 17 і 16 років поліцейські виявили під час моніторингу соціальних мереж і повідомили про це батькам і опікунам юнаків", — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці додали, що мати молодшого хлопця написала заяву до поліції  про притягнення до відповідальності старшого юнака, який завдав її синові тілесних ушкоджень.

"Встановлено, що обидва хлопці навчаються в одному навчальному закладі та мешкають при ньому в гуртожитку. В результаті конфлікту, який виник між хлопцями, попередньо на ґрунті неприязних стосунків, та відбувся 11 жовтня вночі на території закладу, старший хлопець побив молодшого", — зазначили одеські поліцейські.

За цим фактом дізнавачі територіального підрозділу поліції розпочали провадження за ознаками відповідної статті Кримінального кодексу України, якою кваліфікується умисне легке тілесне ушкодження.

"У межах розслідування поліцейські призначили судово-медичну експертизу, за результатами якої встановлять, які саме тілесні ушкодження отримав 16-річний юнак, і їх ступінь важкості. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Любашівської окружної прокуратури", — підсумували в Подільському районному управлінні поліції Одещини.

Нагадаємо, сьогодні також стало відомо, що поблизу Одеси застрелили місцевого бізнесмена Геннадія Бейбутяна. Його ім'я фігурувало в декількох скандалах, зокрема, з побиттям журналістів. Тіло загиблого лежало на узбіччі дороги біля його автомобіля.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.10.2024 18:35