Фото: Національна поліція України

У Києві дівчата-підлітки побили 12-річну школярку на футбольному полі

У п'ятницю, 2 серпня, у Києві, в Оболонському районі міста, посеред футбольного поля дівчата-підлітки побили 12-річну школярку. Бійку вчинили четверо знайомих їй дівчат віком від 13 до 15 років.

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, інформація про інцидент стала відома лише у неділю, 4 серпня, коли відео з побиттям дитини потрапило у мережу.

Правоохоронці наголошують, що пошуками учасників бійки відразу зайнялися ювенальні поліцейські Оболонського управління поліції. Вони швидко встановили особу потерпілої місцевої мешканки та чотирьох дівчат, які завдали їй тілесних пошкоджень.

"Встановлено, що потерпіла – 12-річна школярка. Четверо знайомих їй дівчат віком від 13 до 15 років запросили її на прогулянку футбольним полем, проте під час зустрічі по черзі стали наносити удари по голові та тілу", — йдеться у повідомленні. 

У ході розмови із поліцейськими неповнолітні порушниці пояснили, що завдали тілесні ушкодження знайомій через те, що та начебто розпускала про них плітки. Правоохоронці додають, що наразі із 12-річною школяркою все добре, її життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Поліція внесла даний факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 2 ст. 296 КК України — хуліганство. За цей злочин порушницям загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Нагадаємо, раніше у Львові 16-річна дівчина побила дев'ятирічного хлопчика, а її 17-річна подруга знімала це на відео. Інцидент стався на дитячому майданчику.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.08.2024 01:29