Фото: ілюстративне. Джерело: Національна поліція України

Одна — лупцювала, інша — знімала: у Львові двоє дівчат побили дев'ятирічного хлопчика

У Львові 16-річна дівчина побила дев'ятирічного хлопчика, а її 17-річна подруга знімала це на відео. Інцидент стався на дитячому майданчику.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції України, у понеділок, 1 липня, в ході моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили відео, на якому невідомі підлітки спочатку примушували перепрошувати, а потім побили малолітнього хлопчика.

За цим фактом негайно розпочали перевірку, під час якої співробітники відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 встановили, що подія сталась близько 15:20 на дитячому майданчику, розташованому на вулиці Сластіона міста Львів. 

"Також встановлені особи учасників події: 9-річного хлопчика, дівчини віком 16 років, яка завдавала йому ударів та її на рік старшої подруги, яка знімала відео. Усі вони — жителі Львова", — наголосили у поліції.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини події. Зокрема, правоохоронці розв'язують питання щодо відкриття кримінального провадження умисне легке тілесне ушкодження (ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України). Ця стаття передбачає покарання у вигляді штрафу розміром до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Нагадаємо, 27 червня у Львівській області в одному із закладів відпочинку було зафіксовано спалах гострої кишкової інфекції. До медзакладів госпіталізували понад 20 дітей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.07.2024 03:23