Фото: schizophrenic_6699\Instagram

"Предʼявляли за зачіску": у Києві підлітки побили ветерана війни (фото)

Ввечері 21 червня у Києві троє підлітків напали на ветерана бойових дій та побили його. Причина конфлікту — зовнішній вигляд чоловіка.

Про це повідомила поліція Києва.

Як встановило слідство, між 17-річним хлопцем та чоловіком стався конфлікт, який переріс у бійку. Натомість двоє повнолітніх друзів в цей момент перебували поруч та були свідками сутички, але не зупинили бійку. 

Всіх учасників конфлікту доставили у відділок поліції, а потерпілому надали направлення для проходження судово-медичної експертизи для встановлення ступеня тяжкості отриманих тілесних ушкоджень.

Водночас, у прес-службі поліції на запит hromadske уточнили, що постраждалий є ветераном та екс-військовослужбовцем 32 ОМБр. 

До того ж сестра потерпілого в соцмережах розповіла, що його звуть Олександр. У той вечір він вигулював собаку та повертався додому, коли до нього підійшли три людини. Наймолодший хлопець "почав предʼявляти за зачіску".

"Через декілька миттєвостей, Олександр отримав удар, був дезорієнтований та не міг чинити опір. Била одна людина, дві інші стояли та страхували на випадок, якщо цей не впорається", — розповіла сестра Олександра.

Вона також додала, що потерпілий Олександр має посвідчення учасника бойових дій та державні нагороди, брав участь у багатьох боях, а після звільнення з війська продовжив свою діяльність як волонтер та на роботі, повʼязаній з допомогою армії.

Крім того, дівчина опублікувала фото свого брата одразу після побиття.

У Києві побили ветерана війни

У Києві побили ветерана війни

Фото: schizophrenic_6699\Instagram

Нагадаємо, що в ніч на четвер, 20 червня, в Києві розгромили могили полеглих захисників України — Дмитра Коцюбайла із позивним "Да Вінчі", Андрія Пільщикова з позивним "Джус" і Павла Петриченка.

Внаслідок акту вандалізму, який стався близько опівночі, на могилах Героїв, похованих на Аскольдовій могилі в Києві, все поламане, розтрощене та порване. Таблички зірвали, поламали. Побили всі лампадки на триптиху Героїв, прапори обмальовані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.06.2024 14:40