Фото: vsn.ua

На Черкащині на подвір'я працівника ТЦК кинули вибухівку

У Черкаській області 30 травня у селищі Катеринопіль невідомі кинули вибуховий пристрій у двір працівника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомив Черкаський обласний ТЦК.

"30 травня у селищі Катеринопіль невідомими особами було кинуто вибуховий пристрій, який спричинив вибух на подвір’ї будинку сержанта Збройних Сил України. На щастя, члени сім’ї не постраждали", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що про інцидент одразу ж були проінформовані працівники правоохоронних органів. Проте, хто причетний до інциденту, поки не відомо.

У військкоматі зазначили, що військовослужбовець став на захист України з початком повномасштабної, син також захищає країну на фронті, а дочка втратила на війні чоловіка. 

"Звертаємо увагу суспільства на те, що цей неприпустимий випадок стався на тлі ганебної інформаційної кампанії з метою дискредитації військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки і Сил оборони України. Пам’ятаймо, що ворог вкладає у спроби деморалізувати українців і зруйнувати нашу згуртованість величезні ресурси. І саме на це робить свою головну ставку. Започаткована ворогом ця інформаційно-ментальна агресія буде приречена на поразку лише за умови свідомого, дорослого і відповідального ставлення кожного з нас до інформації, яку ми отримуємо через соціальні мережі і медіа", — зауважили у ТЦК.

Нагадаємо, раніше начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук заявляв, що російські пропагандисти готують серію відео для дискредитації українських військовослужбовців. Ролики знімають на тимчасово окупованих територіях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.06.2024 11:02