Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

На Черкащині п'яний начальник колонії відкрив стрілянину на СТО, бо йому "не так" відповідали

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру начальнику Державної установи "Старобабанівська виправна колонія", що на Черкащині. Він погрожував вогнепальною зброєю працівнику станції технічного обслуговування автомобілів.

Як повідомляє прес-служба правоохоронного органу, 24 липня підозрюваний перебував у нетверезому стані в приміщенні СТО, яке розташоване неподалік міста Умань. 

Начальник колонії погрожував працівнику СТО

Фото: ДБР

"У ході бесіди посадовцю не сподобались відповіді працівника станції й він почав погрожувати йому зброєю. Спочатку він дістав пістолет та приставив його до живота опонента, а потім навіть вистрілив у стіну", — наголосили в ДБР.

Начальник колонії погрожував працівнику СТО

Начальник колонії погрожував працівнику СТО

Фото: ДБР

Наразі начальнику колонії повідомлено про підозру у хуліганстві (ч. 4 ст. 296 КК України). За цей злочин посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до семи років. Слідчі розв'язують питання щодо взяття під варту підозрюваного.

Нагадаємо, раніше співробітники ДБР повідомили про підозру працівнику оперативного відділу Коломийської виправної колонії. Йому інкримінують застосування сили до засуджених.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 29.07.2024 10:27