Фото: Національна поліція

На Дніпропетровщині окупанти безпілотником атакували автомобіль правоохоронців (фото)

У середу, 7 лютого, на Дніпропетровщині окупанти безпілотником атакували службовий автомобіль правоохоронців. Працівники поліції, які їхали на виклик через інший обстріл рашистів, не постраждали.

Про це повідомила прес-служба поліції Дніпропетровської області.

Зазначається, що в автомобілі перебували поліцейські Володимир Секретнюк, Сергій Мамот та Сергій Музиченко. Вони входять до складу зведеної групи, яка виїжджає та документує наслідки обстрілів у Марганецькій громаді Дніпропетровщини.

Так, 7 лютого о 13:30 до поліції надійшов виклик про влучання БпЛА по цивільному автомобілю та поранення двох місцевих жителів. Правоохоронці одразу направилися на місце події. Прямуючи до місця призначення, поліцейські почули звуки безпілотника, який швидко наближався до них.

Фото: Національна поліція

Фото: Національна поліція

"Відреагували миттєво — зупинили автомобіль та укрилися в безпечному місці. В цей час дрон влучив в їх транспорт та вибухнув. Автомобіль хоча й був броньованим, однак зазнав значних пошкоджень. На щастя, співробітники поліції тілесних ушкоджень не отримали", — заявили в прес-службі.

Фото: Національна поліція

Фото: Національна поліція

Нагадаємо, вранці 7 лютого російські загарбники здійснили кілька ударів по території України, використовуючи різні засоби повітряного нападу — ударні БпЛА, крилаті, балістичні та зенітні керовані ракети. Протиповітряна оборона знищила 44 повітряні цілі. Вибухи лунали у Києві, Харкові, Миколаєві та на Львівщині. 

Президент України Володимир Зеленський відреагував на масований ракетний удар російської армії по території України 7 лютого. Він наголосив, що на той час внаслідок ворожої атаки загинули двоє людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.02.2024 20:59